Siker sztorik

Kedves Barátaim és Ismerőseim!

Ide szeretnénk minél több sikertörténetet berakni. Kérem azokat akiknek van kedve írni egy nem túl hosszú történetet arról, hogyan került a cicája hozzá és milyen érzés a cica gazdájának lenni, az ragadjon billentyűzetet s írja meg! Nagy szeretettel várom. Természetesen mivel ez ami oldalunk, a Macskamentők alapítványtól örökbefogadott cicákról szeretnénk olvasni. Valamint ide fognak bekerülni azok a képek amiket szintén szeretettel látunk tőletek. Ennek most a témája: a gyerekeink és a cicánk. Aki szeretne ebbe a rovatba szerepelni , az kérem, hogy küldjön kettő- három jó minőségű képet az e-mail címünkre: macskamentok@gmail.com . Két -három mondatot is szívesen fogadunk mellé. Hosszabb szöveget nem nagyon tudunk betenni. Mindenkèppen kérem odaírni, hogy hozzájárultok ahhoz, hogy az oldalunkon megjelenjenek a képek! Várom szeretettel mindenkinek az érdeklődését.

Zizi: Levelet kaptunk egy régóta gazdis cicánktól:

"Már jó rég nem jelentkeztem, Zizi cica határátlépő lett velünk együtt. Bécsben tengeti "szürke" napjait :) ötödik éves lesz nyáron. Minden az övé, élvezi az életet, minket pedig boldog percekkel ajándékoz meg minden nap :) nagyon különleges macska, vicces szokásokkal, és szerintem kifejezetten humora is van :D...

Üdv,
Réka"

Zizi gyönyörű cica, köszönjük a képeket a gazdinak!

Luca

Luca cica pirinyó korában gazdisodott tőlünk. A képek alapján nagyon jó sora van, gyönyörű, csillogó bundájú, kiegyensúlyozott, szeretett cica.
Köszönjük a képeket a gazdinak!

Pille

Pille cica hosszas várakozás után végre révbe ért. Láthatjátok a képeken, hogy a kisgazdival nagyon jóban vannak már most!
Reméljük, hogy hosszú, boldog élet vár rájuk!
Boldog gazdis életet!

Paula

Gyönyörű fekete lánykánk végre gazdira talált. Hamar kialakult a szerelem, a plakátja már gazdis képekből készült. Nagyon jó sora van! És szuper a cicás párna is, nagyon illik hozzá! :)
Boldog gazdis életet, Paula!

Amanda

Kivártunk jó pár napot, nehogy elkiabáljuk, de úgy látszik, Amanda szerencsés csillagzat alatt született, hiszen visszakerülése után pár héttel ismét gazdisodott és ismét egyke cicának költözhetett.
Köszönjük nektek a drukkolást és a megosztásokat!
Boldog gazdis életet, Amanda!

Tejszín

Örül a szívünk, hogy egyre többen és egyre gyakrabban küldtök képet a cicáitokról!
Tejszín is élvezi a tökéletes cicaéletet, van doboz (ami a cicák nagy kedvence), kanapén fura pózokban cukiskodás, gyönyörű, egészséges bunda, jó kondi... mi kell még?
Köszönjük a képeket a gazdinak!