Terhes macska ivartalanítása

2017.02.27

Miért?

Mert vallásosak vagyunk, és nem oltunk ki életet, megszületnek, majd elajándékozom őket. Na, ez azért egy nagy szemforgatás, mert ezzel, hogy ő ezt az almot a világra segítette, ezzel lekötötte a potenciális gazdák szabad vegyértékeit.

Akik befogadták volna azokat a macskákat , akiket a kóbor anya letett a bokor alá és azok már élnek. Azok ott pusztulnak el. Tehát: közvetve, de gyilkolt!

Akkor melyik jobb? Ezt mindenki maga eldöntheti.

Aztán a macskának, mint ANYÁNAK a jogai és a gondolatai. Éppen úgy, minthogy azért nem ivartalaníttat, mert de jó neki a szex. Annyira jó lenne ha végre megértenék, hogy ezek a dolgok, abszolút nem úgy működnek, mint az embernél.

Sem az anyai érzés, sem a szex! Ez utóbbira elég, ha annyit mondok: nézzen meg anatómiailag egy kandúr kukit! Olyan, mint egy nyíl. Képzelhetik, mit érez a nőstény, mikor az jön kifele!

Arról nem is beszélve, hogy senki nem ellenőrzi, hogy a kismacskák hova kerülnek, aki viszi, viszi! És, hogy az ivartalaníttat-e?! Kit érdekel? Elpasszoltam, nálam nincs. Tiszta a lelkiismeretem.

Semmiféle indokunk nem lehet arra, hogy akár a kóbor macskákat akár a saját macskánkat szaporítsuk! Hacsak nem tenyésztők vagyunk és engedélyünk van!!!!!

Az sem lehet egy érv, hogy: saját macskám, megoldom. Közöd?

Közöm nekem, Önnek, mindenkinek: csak annyi, hogy a beszaporított macskáinak a kölykeit én kaparom fel az aszfaltról két dimenzióban. Én hozom ki a sintértelepről. Közvetve Önnek a pénzéből is, aki az állatvédelmet segíti!

Tessék úgy állatot tartani, hogy az ivartalan legyen, mindenkinek jobb, az állatnak is, az embernek is.

Ez az ország egyszerűen ennyi állatot nem bír el. S amíg ez így van, addig egyszerűen muszáj megakadályozni a leszüléseket ! Ez senkinek nem tetszik, az orvosnak sem!!! De meg kell csinálni, és be kell vállalni.

Nagyon fontos a prevenció! Megelőzés! Ezzel minden kényelmetlenséget, akár vitát el tudnánk kerülni!